01.09.2018

KONFIGURATOR USLUGA

Kako bismo vaše iskustvo na sajtu učinili što zanimljivijim, a u isto vreme vam olakšali uvid u ono što nudimo, odlučili smo da na sajt implementiramo jednu potpuno novu funkcionalnost koja štedi vaše vreme i omogućava da se zajedno pripremimo za sastanak uz minimalan trud.

U pitanju je konfigurator usluga koji vam daje opcije da odaberete sve i samo ono što vama treba. Bićete vođeni intuitivnim vizuelnim softverom koji vam omogućava da odaberete samo one usluge i pakete koji vas zanimaju, što će vam pružiti uvid u sve što nudimo, kao i u naš proces rada.

Nakon što se odabrali paket prilagođen isključivo vašim potrebama, imaćete opciju da predlog pošaljete direktno nama, bez dodatnog kucanja, slanja mejla, ili poziva, nakon čega dobijate odgovor u roku od 24 sata.

Odgovor će se sastojati iz procene vremenskog perioda koji nam je potreban da završimo planirani projekat, kao i procene budžeta datog projekta.

Ukoliko ste zadovoljni procenom, prvi sledeći korak je dogovaranje sastanka na kome se razrađuju detalji, a na koji dolazimo potpuno spremni, jer već pre prvog viđanja imamo ideju šta je ono što vama treba. Sve ostalo možete prepustiti nama.

Zvuči jednostavno, zar ne? A8 tim se trudi da vam maksimalno olakša proces prezentacije na internetu i uštedi vaše vreme i napor.

Pratite naše aktiv8nosti i budite među prvima koji će isporbati konfigurator usluga!