01.09.2018

A8 KREĆE LIVE

Dok se neki spremaju za letovanje, neki su se možda i vratili - tim A8 radi punom parom, što i nije tako teško na 35 °C napolju.

Dok privodimo kraju projekte za Terming i američki Skyway Holdings, s ponosom vas obavešatavmo da smo lansirali poseban sajt za web usluge radi lakše dostupnosti našim klijenatima.

Pored sveobuhvatnog programa za implementaciju IT tehnologija koji nudi Activ8, naša ideja je bila da pružimo sveobuhvatni program za vaše prisustvo na web-u.

Iako Activ8 nudi program za prisustvo na web-u od samog početka (2007. godine), broj klijenata i zahtevi za konkretne web usluge postali su ozbiljniji, pa smo malo proširili tim i spektar usluga, a sve u cilju da pružimo kompletnu ponudu i time odgovorimo na sve vaše potrebe.

Sve o našem timu za web usluge koji smo simbolično nazvali A8 možete naći na novom sajtu, a takođe se možete upoznati i sa konkretnim uslugama i digitalnim proizvodima koje nudimo.

Planiramo veliki broj inovacija u našoj ponudi, nove funkcionalnosti na sajtu, a takođe se spremaju i neki novi projekti o čemu ćemo vas redovno obaveštavati u sekciji Aktiv8nosti na našem sajtu, kao i na društvenim mrežama.

Slavimo dugu tradiciju, ali i nove početke. Budite uvek u toku sa aktuelnim dešavanjima u svetu IT-a i Web-a i pratite naše aktiv8nosti!